Шпалери AS Creation Geo Nordic 37530-1

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 37530-1
Виробник: A.S. Creation
Відгуки: 0
Ціна:
515 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Geo Nordic
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Блакитний / Білий / Зелений / Сірий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Дізнатися, що така преміальна якість німецьких брендів допоможе пошук в інтернеті: шпалери «Geo Nordic» каталог, що відкриває незліченні багатства авторських дизайнів від найкращих майстрів Європи.

Чому слід вірити чудовим характеристикам

Насамперед – це технічні характеристики та зовнішня унікальність. А впевненість у таких властивостях підкріплюється унікальними технологіями виробництва.

Що є основою міцності

Стійкість до зносу, ультрафіолету, підвищеної вологості шпалери колекції Geo Nordic від AS creation Німеччина демонструють вже тому, що як сировина використовується міцний папір, флізелін та вініл. Надійність основи також залежить від багатошарової структури продукції, що виготовляється. І як результат – максимальна стійкість до зовнішнього середовища, механічних пошкоджень, пружність, дивовижна легкість наклеювання та демонтажу.

Крім перерахованих переваг, купити шпалери Geo Nordic переконує наявність спеціальних мікропор, що забезпечують циркуляцію повітря, необхідну створення благотворного мікроклімату. А поряд з екологічністю, гіпоалергенністю матеріалу, вказані шпалери є бажаним придбанням навіть для спалень та дитячих кімнат.

Використовуючи електронний каталог, кожен з нас може вибрати продукцію на свій смак:

  • Недорогі паперові аналоги;

  • Тиснені, що дивують різноманітністю рельєфів та опуклостей;

  • Акрилові шпалери, що грають тінями, приглушеним світлом;

  • Фактурні варіанти, що дивують реалістичністю об'ємних візерунків, неповторним виглядом;

  • Гладкі вінілові шпалери.

Відвідайте наш інтернет-магазин House Decor з метою вибрати шпалери Гео Нордік і купити за доступною ціною, а також зможете на власні очі переконатися в їх щільності та міцності, що є запорукою простоти догляду за допомогою мокрої ганчірки, губки або щітки. Обґрунтуванням надійної експлуатації навіть на кухнях та ванних кімнатах, де мають місце перепади температур, підвищена вологість та дотик з агресивною хімією, є чітким дотриманням стандартів ЄС.

Естетичні завоювання

Виробник Німеччина готовий порадувати незліченною кількістю дизайнів, текстур, принтів, орнаментів. Вже при першому погляді на каталог товарів, покупець буде полонений красою, практичністю пропонованих декорів. Справа в тому, що розробки за моделями р реалізуються шляхом унікальних технологій глибокого трафаретного друку, здатного передати найтонші нюанси кольору і плавність переливів відтінків.

Завдяки ескізам, композиціям з орнаментів і кольоропоєднанням, вдається реалізувати будь-який задум затишку, візуально змінити простір та настрій людини. А можливість подібних результатів обґрунтовується тим фактом, що над створенням шпалер ps працюють не лише художники та дизайнери, а й психологи з досвідом.

Серед родзинок Geo Nordic також варто назвати майстерну імітацію дерева та плитки, кам'яної кладки, мармуру, тканин. І те, що розкішні фарби не втрачають початкової яскравості навіть за 10 років, легко можна пояснити перевагами запатентованої «сухої» технології фарбування та інших знахідок.

Чому варто зробити покупку у нас

Бажання купити оригінальну якісну продукцію неминуче приведе споживача до магазину, про який добре відгукуються вдячні покупці. Інакше і бути не може, оскільки на сайті компанії "House Decor" пропонують шпалери на всі сто відповідні європейським стандартам. Про проходження жорсткого контролю за якістю та безпекою свідчить наявність сертифікатів світового рівня.

Теги: A.S. Creation

Характеристики
Загальне
Колекція
Geo Nordic
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Блакитний / Білий / Зелений / Сірий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Гілки / Під дерево / Листя
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери AS Creation Geo Nordic 37530-1
515 грн