Шпалери Marburg La Veneziana 77745

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 77745
Виробник: Marburg
Відгуки: 0
Ціна:
360 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
La Veneziana
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Шпалери Marburg La Veneziana 77745 - стиль та елегантність з Німеччини

Якщо ви шукаєте високоякісні шпалери, які створять атмосферу розкішу і комфорту в вашому будинку, то Шпалери Marburg La Veneziana 77745 - це відмінний вибір. Виготовлені з вінілу на флізеліні, ці шпалери пропонують неперевершену якість та довговічність.

Головна особливість Шпалер Marburg La Veneziana 77745 - це чарівний малюнок у вигляді смуг, який додасть вашому інтер'єру особливий шарм. Ідеально пасує до будь-якого стилю оформлення - від класичного до сучасного.

Цей конкретний варіант шпалер має бежевий колір, який допоможе створити затишну та теплу атмосферу в будь-якому приміщенні. Ви можете застосовувати Шпалери Marburg La Veneziana 77745 в передпокої, спальні, кабінеті, офісі, кухні, коридорі чи в вітальні - їх універсальність дозволить пасувати до будь-якого приміщення вашого будинку.

Цей товар входить до колекції La Veneziana - це колекція, що втілює класичний стиль з сучасним поглядом. Шпалери з цієї колекції завжди служать окрасою вашого будинку та створюють неповторну атмосферу.

Кожен рулон Шпалер Marburg La Veneziana 77745 має довжину 10.05 метрів і ширину 53 сантиметри. Це означає, що вам вистачить одного рулону для оздоблення невеликої кімнати або ви можете придбати декілька рулонів для більш просторих приміщень.

Купити шпалери Marburg La Veneziana 77745 ви можете в інтернет-магазині HouseDecor. Наш магазин гарантує якість товару та швидку доставку. Не втрачайте часу - оновіть свій інтер'єр за допомогою цих неймовірно стильних шпалер прямо зараз!

Теги: Marburg

Колекція La Veneziana



Шпалери La Veneziana в інтернет магазині HouseDecor.com.ua



Шпалери La Veneziana в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Купити шпалери La Veneziana в інтернет магазині HouseDecor.com.ua - це чудовий вибір для вашого домu. Шпалери La Veneziana надають вашому інтер'єру неповторний стиль та елегантність.

Переваги шпалер La Veneziana:

  • Висока якість матеріалу
  • Багато різноманітних дизайнів та кольорів
  • Легка установка та демонтаж
  • Стійкість до ультрафіолетового випромінювання та забруднень
  • Довговічність та зносостійкість
  • Можливість миття шпалер при необхідності

Придбавши шпалери La Veneziana, ви зможете перетворити вашу оселю у прекрасне місце затишку та гармонії. Великий вибір дизайнів та кольорів дозволить вам знайти саме те, що підходить до вашого смаку і стилю.

Не витрачайте час на пошук інших варіантів, купуйте шпалери La Veneziana в інтернет магазині HouseDecor.com.ua та створюйте чудовий інтер'єр, який буде радувати вас та вашу родину щодня!


Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
В смужку
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Marburg La Veneziana 77745
360 грн