Шпалери Cristiana Masi Zero 9716

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
В наявності
Код товару: 9716
Виробник: Cristiana Masi
Відгуки: 0
Ціна:
1 161 грн / рул.
Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції Zero
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Zero
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Затишок у вашому будинку створить колекція ZERO.

Магазин «HouseDecor» представляє для Вас найширший вибір шпалер за найприйнятнішими цінами, підбір найкращих колекцій від виробників, виконання заявок у найкоротші терміни на найвигідніших умовах. Уважні консультанти завжди допоможуть купити шпалери для стін спальні, кухні, вітальні або дитячої. Професіоналізм та відповідальність ключові переваги нашої компанії.

У нас з'явилася нова лінійка – шпалери ZERO. Дана лінійка є якісними і стильними рішеннями для вашого інтер'єру, які можуть стати модним акцентом у вашому затишному гніздечку за приємною ціною. На сторінках нашого каталогу є вся необхідна інформація: кольори, розміри, фото та інші характеристики.

Слід знати, що найбільш пастельні тони роблять будь-яке приміщення дуже просторим, зорово збільшуючи його.

  1. Вертикальні принти зроблять вашу стелю вище, горизонтальні смуги додадуть ширини стін.
    Для спальної кімнати оберіть найбільш спокійні, пастельні тони з лінійки "Zero" бренду Cristiana Masi.

  2. Для кухні підійдуть вже й насичені тони, але варто пам'ятати, що червоні та темні відтінки можуть зробити вашу кухню "перевантаженою". Шпалери для кухні підбираються з принципу - бути легкими доглядом і не вбирати сторонні запахи.

  3. Вітальня завжди є найсвітлішою, щоб ця частина квартири або будинку стала улюбленим місцем для збору всієї родини, сюди варто підібрати свіжіші тони і габаритні малюнки з нової колекції. Сюди можна вибрати більш якісні та витривалі шпалери.

  4. У передпокій відмінно підійдуть миючі з цікавими малюнками, що збільшують візуально простір.
    Шпалери: економне та стильне рішення.

Наш онлайн-каталог шпалер легко задовольнить найвитонченіший смак. З нашими колекціями шпалер будь-яка кімната у вашій квартирі чи будинку виглядатиме новомодно.

- у будь-яку вітальню підійде покриття на всю стіну;
- у своїй спальні краще створювати розслаблюючу та затишну атмосферу;
- для кухні відмінно впишеться ніжні натюрморти, що радують ваше око щоранку;
- додатковий простір вашого передпокою створять види вечірнього міста;
- у дитячій добре виглядатимуть барвисті візерунки та замальовки з мультфільмів та казок.

Каталог нашого онлайн магазину досить багатогранний. Тут вибрати для себе кращі шпалери не складе жодних труднощів і вирішить проблему у вашому будинку з простором. Наші менеджери та дизайнери вислухавши всі ваші побажання та втілять їх у життя. Ми легко створимо вам шпалери відповідного вам розмірного ряду в мінімальні терміни за демократичними цінами.

Чому купують у HouseDecor?

Асортимент найкращих товарів.
Наш головний напрямок – продаж підлогових покриттів, настінного декоративного оздоблення та полотен різних типів. Ми цінуємо кожного клієнта та надаємо тільки якісну продукцію.
Величезна кількість товарів в асортименті та можливість консультації з досвідченими менеджерами зробить покупку в магазині «HouseDecor» легкою та комфортною.
Зручні варіанти доставки.
Замовлення, що доставляють по Києву та найближчих населених пунктах кур'єром, а по Україні транспортними компаніями, Ви можете ознайомитись з варіантами оплати та доставки у розділі «Доставка».

Теги: Cristiana Masi

Колекція Zero




Купити шпалери Zero в інтернет магазині HouseDecor.com.ua



Шпалери Zero в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Український інтернет магазин HouseDecor.com.ua радо пропонує вам шпалери Zero - ідеальне рішення для створення стильного та оригінального інтер'єру вашого будинку або офісу. Шпалери Zero є неперевершеними у своєму дизайні та якості, і завдяки широкому асортименту кольорів та мотивів, ви зможете знайти саме те, що пасуватиме до вашого смаку та стилю.

Чому саме шпалери Zero?

1. Висока якість матеріалу

Шпалери Zero виготовляються з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та стійкість до зносу. Вони легко миються і не втрачають свою колірність протягом тривалого часу.

2. Різноманітність дизайнів та кольорів

Шпалери Zero пропонують широкий вибір дизайнів та кольорів, що задовольнять будь-які ваші переваги та побажання. Ви можете вибрати шпалери з абстрактним малюнком, геометричним візерунком, рослинним мотивом або будь-яким іншим стилевим рішенням.

3. Простота у встановленні

Шпалери Zero легко і швидко встановлюються без особливих зусиль та додаткових матеріалів. Вони легко приклеюються на поверхню стіни та не залишають слідів при видаленні.

4. Довговічність

Шпалери Zero є довговічним рішенням для вашого інтер'єру. Вони зберігають свою оригінальну якість та вигляд протягом багатьох років, не втрачаючи своїх кольорів та текстури.

Купити шпалери Zero в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Тепер, коли ви знаєте всі переваги та особливості шпалер Zero, придбати їх легко - просто замовте нашому інтернет магазині HouseDecor.com.ua. Ми гарантуємо вам якісний товар та швидку доставку. Зробіть свій інтер'єр неповторним з шпалерами Zero!


Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Італія
Малюнок
Геометрія
Фактура
Рельефная
Спосіб догляду
Миються
Властивості
Пожежобезпечні / Зносостійкі / Вологостійкі / Миючі
Особливість
Безшовні / Збільшують кімнату
Положення малюнка
С подгоном
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Cristiana Masi Zero 9716
1 161 грн