Шпалери Rasch Charlene 475418

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 475418
Виробник: RASCH
Відгуки: 0
Ціна:
265 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Charlene
Колір
Бежевий / Бірюзовий / Сірий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Геометрія
Опис
Магазин "House Decor" представляє вам нову колекцію шпалер Charlene Rasch. Колекція наповнена приглушеними пастельними тонами, що чергуються з яскравими кольорами. Представлений геометричний дизайн, вишукані леза трави, гілки дерев та додатково доповнені однотонними шпалерами, декоративними бордюрами. Вони красиво прикрасять вітальню, їдальню, спальню або передпокій. Шпалери вінілові на флізеліновій основі, розміри рулону: 0,53 х 10,05 м. Всі шпалери ми відправляємо в оригінальній заводській упаковці однієї партії по всій Україні. Якщо Ви потребуєте допомоги спеціаліста або дизайнера інтер'єру, телефонуйте нам за номерами, вказаними вгорі сторінки. Ми з радістю допоможемо Вам підібрати шпалери, проконсультуємо, прорахуємо кількість та домовимося про доставку. Легкого та швидкого Вам ремонту!

Теги: RASCH

Колекція Charlene




Купити шпалери Charlene в інтернет магазині HouseDecor.com.ua


Шпалери Charlene на HouseDecor.com.ua

Купити шпалери Charlene в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Шпалери Charlene - це чудовий вибір для оформлення вашого житлового простору. У нашому інтернет магазині HouseDecor.com.ua ви зможете придбати шпалери Charlene, які будуть ідеально вписуватися в будь-який інтер'єр.

Charlene - це колекція шпалер, створених з урахуванням найновіших тенденцій у дизайні. Вони поєднують в собі елегантний стиль і багатофункціональність.

Особливості шпалер Charlene:

  • Високоякісний матеріал: шпалери Charlene виготовлені з найкращих матеріалів, що забезпечує їх довговічність і стійкість до зносу.
  • Різноманітність дизайнів: колекція Charlene пропонує широкий вибір дизайнів, які задовольнять навіть найвибагливішого клієнта.
  • Легкість установки: шпалери Charlene легко встановлюються і не потребують спеціальних навичок або інструментів.
  • Стійкість до вологи: шпалери Charlene мають високу ступінь стійкості до вологи, що дозволяє їх використовувати у ванних кімнатах та кухнях.

Не вагайтесь і замовляйте шпалери Charlene на HouseDecor.com.ua прямо зараз. Ми гарантуємо якість і доступну ціну. Трансформуйте ваш простір з допомогою чаруючих шпалер Charlene!


Характеристики
Загальне
Колекція
Колір
Бежевий / Бірюзовий / Сірий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Геометрія
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Rasch Charlene 475418
265 грн