Шпалери Graham&Brown Paradise 106997

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
В наявності
Код товару: 106997
Виробник: Graham & Brown
Відгуки: 0
Ціна:
710 грн / рул.
Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції Paradise
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Paradise
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Білий / Зелений
Основа
Вініл на флізеліні
Опис
Магазин "House Decor" представляє Вам нову колекцію шпалер Paradise Graham&Brown. Колекція наповнена екзотичним дизайном: візерунками тропічного листя, листя монстери, леопарди на тлі тропіків, які відмінно підійдуть під Ваш інтер'єр. Шпалери красиво прикрасять вітальню, їдальню, спальню або передпокій. Шпалери вінілові на флізеліновій основі, розміри: 0.53 х 10.05 м. Всі шпалери ми відправляємо в оригінальній заводській упаковці однієї партії по всій Україні. Якщо Ви потребуєте допомоги спеціаліста або дизайнера інтер'єру, телефонуйте нам за номерами, вказаними вгорі сторінки. Ми з радістю допоможемо Вам підібрати шпалери, проконсультуємо, прорахуємо кількість та домовимося про доставку. Легкого та швидкого Вам ремонту!

Теги: Graham & Brown

Колекція Paradise




Шпалери Paradise в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua



Шпалери Paradise в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua

Уявіть себе в раю з неймовірно красивими шпалерами Paradise, які ви можете придбати в нашому інтернет-магазині HouseDecor.com.ua. Ці шпалери привнесуть атмосферу спокою, комфорту та гармонії у ваш дім.

Переваги та особливості шпалер Paradise:

1. Висока якість матеріалу:

Шпалери Paradise виготовляються з використанням найсучасніших технологій та матеріалів, що гарантує їх довговічність та збереження колірної стабільності протягом тривалого часу.

2. Розмаїття дизайну:

Колекція Paradise пропонує широкий вибір дизайнів, від класичних мотивів до сучасних абстракцій. Ви зможете підібрати шпалери, які ідеально впишуться в ваш стиль і додають вашому інтер'єру особливого шарму.

3. Легке установлення:

Шпалери Paradise мають спеціальне кріплення, що спрощує процес установки. Вам не потрібні професійні навички або спеціальні інструменти для того, щоб насолоджуватися новим ефектним дизайном у своїй кімнаті.

4. Легка очистка:

Багато шпалер мають властивості вологовидалення, що робить їх стійкими до бруду та плям. Ви зможете легко очистити свої шпалери Paradise в разі потрапляння будь-яких забруднень.

5. Екологічність:

Шпалери Paradise виготовляються з екологічно чистих матеріалів, що не містять шкідливих речовин та випаровувань. Вони безпечні для вашого здоров'я та навколишнього середовища.

Замовляйте шпалери Paradise в нашому інтернет-магазині HouseDecor.com.ua за привабливими цінами і даруйте своєму дому неповторний вигляд та атмосферу. Вам захочеться повертатися додому знову й знову!

Замовляйте шпалери Paradise в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua просто зараз!



Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Білий / Зелений
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Великобританія
Малюнок
Гілки / Під дерево / Листя
Фактура
Рельефная
Спосіб догляду
Миються
Властивості
Пожежобезпечні / Зносостійкі / Вологостійкі / Миючі
Особливість
Безшовні / Збільшують кімнату
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Graham&Brown Paradise 106997
710 грн