Флізелінові шпалери Galerie Emporium 7017

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 7017
Виробник: Galerie
Відгуки: 0
Ціна:
1 166 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Emporium
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Персиковий
Основа
Флізелін
Опис

Флізелінові шпалери Galerie Emporium 7017

Український інтернет-магазин HouseDecor радо представляє вам колекцію флізелінових шпалер Galerie Emporium 7017. Ці шпалери виготовлені з флизелину, що робить їх дуже міцними і стійкими. Вони мають чудовий малюнок вензелей, який додасть вашому інтер'єру елегантності і розкішу.

Ці шпалери мають персиковий колір, що додає теплоти та затишку в будь-якому приміщенні. Вони підходять для установки в передпокої, спальні, кабінеті, офісі, кухні, коридорі та вітальні. Завдяки своїм надзвичайно пожежобезпечним та зносостійким властивостям, ці шпалери є безпечним і тривалим розваговим варіантом для вашого будинку або офісу.

Флізелінові шпалери Galerie Emporium 7017 мають довжину рулону 10.05 метрів та ширину рулону 53 сантиметри. Це робить їх легкими у встановленні та адаптує до будь-яких розмірів приміщення.

Їх зручно доглядати, так як вони вимагають тільки сухої чистки. Вам не потрібно витрачати багато часу на їх обслуговування, щоб залишити їх у чистоті і стані нових.

Флізелінові шпалери Galerie Emporium 7017 брендовані Великобританією, країною з багатим досвідом історії та культурного розвитку. Це гарантує вам високу якість і надійність цього продукту.

Замовити цю красиву колекцію флізелінових шпалер Galerie Emporium 7017 ви можете в інтернет-магазині HouseDecor. Не втрачайте можливості прикрасити своє житло або робочий простір з надзвичайно елегантними та якісними шпалерами. Зробіть ваше приміщення особливим і унікальним!

Замовте флізелінові шпалери Galerie Emporium 7017 вже сьогодні, купуйте український товар!

Купити шпалери Galerie Emporium 7017 за доступною ціною та зручною доставкою вам допоможе інтернет-магазин HouseDecor. Робить покупки зручними та легкими - наша мета, адже ми хочемо зробити ваше життя кращим!

Теги: Galerie

Колекція Emporium





Купити шпалери Emporium в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua



Шпалери Emporium в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua

Великий вибір шпалер Emporium

У нашому інтернет-магазині HouseDecor.com.ua ви зможете придбати шпалери Emporium, які створять неповторний і стильний дизайн вашого простору. Висока якість та розмаїття дизайнів зроблять ваші стіни витонченими та елегантними.

Переваги шпалер Emporium:

  • Якість матеріалу: всі шпалери Emporium виготовляються з використанням найсучасніших технологій, що гарантує їх тривалий термін служби.
  • Розмаїття дизайнів: ви зможете обрати шпалери, які підходять саме для вашого стилю та інтер'єру. В асортименті представлені як класичні, так і сучасні варіанти.
  • Легка установка: шпалери Emporium мають просту систему монтажу, що дозволить вам без зусиль прикрасити вашу кімнату за короткий час.
  • Довговічність кольору: завдяки спеціальному покриттю, кольори шпалер Emporium не вигоряють на сонці і довго залишаються насиченими.
  • Легка чистка: шпалери можна легко очистити від будь-яких забруднень без ризику пошкодження поверхні.

Купити шпалери Emporium на HouseDecor.com.ua

Щоб купити шпалери Emporium в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua, вам потрібно лише перейти на наш сайт та обрати понравившуюся модель. Ми пропонуємо широкий асортимент дизайнів і кольорів, щоб ви змогли знайти саме те, що вам потрібно.

Оформлення замовлення займе всього кілька хвилин, а доставка буде проведена швидко та надійно. Звертайтеся до нас за допомогою чату або телефону, якщо у вас виникнуть будь-які питання про наші послуги або продукцію.

Не вагайтеся і декоруйте ваше життя з Emporium!


Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Персиковий
Основа
Флізелін
Країна
Великобританія
Країна реєстрації бренду
Великобританія
Малюнок
Орнамент
Спосіб догляду
Суха чистка
Властивості
Пожежобезпечні / Зносостійкі
Призначення
У передпокій / У спальню / До кабінету / Для офісу / У кухню / У коридор / У вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Флізелінові шпалери Galerie Emporium 7017
1 166 грн