Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 30-817
Виробник: Graham & Brown
Відгуки: 0
Ціна:
419 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Graham & Brown
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817: стиль та якість з Великобританії

Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817 - це чудовий вибір для створення неповторної атмосфери у вашому будинку. Виготовлені з вінілу на флізеліні, ці шпалери комбінують в собі надійну якість та чарівний малюнок у вигляді смуги.

Колекція Graham & Brown вже давно завоювала своє місце на ринку декоративних матеріалів і ця модель є одним з найуспішніших представників бренду. Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817 - це втілення стилю та елегантності.

Особливості Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817:

  • Висока якість матеріалу: Виготовлення з використанням флізелінової основи та винилового покриття гарантує довговічність і збереження яскравих кольорів протягом багатьох років.
  • Чарівний малюнок: Смугастий малюнок надає шпалерам Graham & Brown Art Decor 30-817 особливого шарму та неповторності. Вони стануть головною прикрасою вашого інтер'єру.
  • Розширений колірний вибір: Шпалери доступні в різних кольорах, але особливо популярним є бежевий варіант, який надає приміщенню неперевершеної теплоти та затишку.
  • Універсальне призначення: Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817 підходять для використання у будь-якому приміщенні - в передпокої, спальні, кабінеті, офісі, кухні, коридорі або в вітальні. Вони допоможуть створити комфортне та стильне оточення.
  • Простота в укладанні: Рулон шпалер має довжину 10.05 метра та ширину 53 сантиметри, що робить процес укладання шпалер легким та зручним.

Купити шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817 можна в інтернет-магазині HouseDecor. Тут ви зможете ознайомитися з повним асортиментом товарів та замовити доставку по всій Україні. Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817 - це незамінний елемент для створення неповторного інтер'єру вашого будинку. Замовляйте прямо зараз!

Покупайте шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817 у магазині HouseDecor та перетворюйте свій дім на справжню резиденцію стилю та краси!

Теги: Graham & Brown

Характеристики
Загальне
Колекція
Graham & Brown
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Великобританія
Малюнок
В смужку
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Graham & Brown Art Decor 30-817
419 грн
Переглянуті