Шпалери Rasch Chatelaine III 968323

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
В наявності
Код товару: 968323
Виробник: RASCH
Відгуки: 0
Ціна:
817 грн / рул.
Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Chatelaine III
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
106 см
Колір
Бежевий / Білий / Сірий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Інтернет-магазин «housedecor.com.ua» пропонує звернути вашу увагу на шпалери «Chatelaine III» від Rasch німецького популярного та гідного бренду. Занурюючись у вивчення цієї колекції, ви побачите різноманітність візерунків та текстур, які дозволять зробити ваш інтер'єр витонченим, стильним та затишним.

Особливості цієї колекції

Шпалери колекції "Chatelaine III" від Rasch - вінілові на флізеліновій основі, розміром 1,06 на 10,00 метрів. Такий тандем робить їх легкими, неймовірно міцними, практичними та простими у поклейці. Маючи флізелінову основу, шпалери швидко наносяться і маскують дефекти стін, на них не буде видно слідів клею, що полегшує і прискорює процес поклейки. Вони легко піддаються миття водою і не накопичують пил, тому підійдуть до будь-якої вашої кімнати. Також слід відзначити стійкість до подряпин і світла, завдяки чому полотна не втрачають насиченість кольору, не вигоряють.

Цей матеріал виготовляють із високоякісної сировини на сучасному обладнанні, тому розраховані на тривалий термін експлуатації у вашому будинку. На виробництві колекція проходить суворий контроль якості, тому максимально безпечна для вашого житла.

На колекцію Chatelaine компанію надихнули ланцюжки на поясі для ключів. Звідси в каталозі можна побачити безліч класичних візерунків у поєднанні з однотонними пастельними тонами. Таке поєднання легко поєднувати в будь-якому інтер'єрі, при цьому кімната не буде перевантажена.

Для яких приміщень підійдуть шпалери rash chatelaine 3?

Шпалери цієї колекції мають приглушену палітру кольорів, переважають такі кольори:

- блакитний, блакитні відтінки;
- сірий;
- Зелений;
- бежевий, пісочні відтінки;
- можна побачити насичений синій, а також бордовий тон.

До кольорових полотн йдуть у тандемі полотна з різними візерунками, що дозволяє компонувати їх між собою, розмежовувати зони у приміщеннях. Якщо хочете створити інтер'єр у класичному стилі, то вам слід вибрати та купити rash chatelaine 3, представлені візерунки у цій колекції дозволяють це зробити.

Ця колекція підійде практично для будь-яких приміщень. Ними можна прикрасити стіни вітальні та зустрічати гостей у затишній атмосфері. Вибравши нейтральні тони з нескладними візерунками, оформити спальню для максимального релаксу. Всі представлені зразки колекції чудово поєднуються між собою та створюють нетривіальні композиції для вашого інтер'єру. Різноманітна кольорова гама дозволяє клеїти їх навіть у невеликих приміщеннях, таких як дитяча або вбиральня, передпокій. Ідеально підійдуть для кухні, легкість прибирання шпалер дозволяє прикрасити таке приміщення.

Купівля шпалер rash chatelaine 3 онлайн

В інтернет-магазині «housedecor.com.ua» ви можете детальніше ознайомитись з цією колекцією. Вам допоможуть підібрати полотна за кольором і візерунками, що найбільш підходять під ваш задуманий інтер'єр. У каталозі представлені фотографії, за якими легко вибрати, а також купити шпалери, не виходячи з дому.

Теги: RASCH

Характеристики
Загальне
Колекція
Chatelaine III
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
106 см
Колір
Бежевий / Білий / Сірий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Орнамент
Фактура
Рельефная
Спосіб догляду
Миються
Властивості
Пожежобезпечні / Зносостійкі / Вологостійкі / Миючі
Особливість
Безшовні / Збільшують кімнату
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Rasch Chatelaine III 968323
817 грн