Шпалери Rasch Linares 617184

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
В наявності
Код товару: 617184
Виробник: RASCH
Відгуки: 0
Ціна:
473 грн / рул.
Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції Linares
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Linares
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бірюзовий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис
Магазин "House Decor" представляє вам нову колекцію шпалер Linares Rasch. Колекція наповнена різними візерунками, які відмінно впишуться у Ваш інтер'єр. Стиль шпалер дозволяє поєднувати їх як із класичним, так і з сучасним дизайном інтер'єру. Вони красиво прикрасять вітальню, їдальню, спальню або передпокій. Шпалери флізелінові, розміри рулону: 0,53 х 10,05 м. Усі шпалери ми відправляємо в оригінальній заводській упаковці однієї партії по всій Україні. Якщо Ви потребуєте допомоги спеціаліста або дизайнера інтер'єру, телефонуйте нам за номерами, вказаними вгорі сторінки. Ми з радістю допоможемо Вам підібрати шпалери, проконсультуємо, прорахуємо кількість та домовимося про доставку. Легкого та швидкого Вам ремонту!

Теги: RASCH

Колекція Linares




Шпалери Linares в інтернет магазині HouseDecor.com.ua



Шпалери Linares в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

У нашому інтернет магазині HouseDecor.com.ua ви зможете придбати шпалери Linares. Наш асортимент включає багато різних дизайнів та кольорів, щоб задовольнити будь-який смак і стиль вашого інтер'єру.

Переваги шпалер Linares:

Якість матеріалу

Всі наші шпалери Linares виготовляються з високоякісних матеріалів, які забезпечують довговічність та стійкість до зносу. Вони не вигоряють на сонці і легко чистяться.

Великий вибір дизайну

Ми пропонуємо широкий вибір дизайну шпалер Linares, включаючи класичні, сучасні та мінімалістичні варіанти. Ви зможете підібрати шпалери, які ідеально впишуться в вашу оселю і підкреслять її стиль.

Простота установки

Шпалери Linares легко устанавлюються і не потребують спеціальних навичок або інструментів. Вони мають простий механізм кріплення, який дозволить вам швидко і легко прикрасити ваші стіни.

Екологічно чистий матеріал

Матеріали, використовувані для виробництва шпалер Linares, екологічно чисті і безпечні для здоров'я. Вони не мають неприємного запаху і не виділяють шкідливих речовин.

Купити шпалери Linares в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Замовити шпалери Linares в нашому інтернет магазині HouseDecor.com.ua дуже просто. Ви можете зробити це онлайн, вибравши потрібний дизайн і розмір. Ми забезпечуємо швидку доставку по всій Україні, щоб ви могли якомога швидше насолодитися новим інтер'єром.


Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бірюзовий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Однотонні
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Rasch Linares 617184
473 грн