Шпалери Marburg Andante Pria 52940

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 52940
Виробник: Marburg
Відгуки: 0
Ціна:
270 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції Andante Pria
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Andante Pria
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Якщо Ви хочете по-новому поглянути на свій будинок, привнести до нього нотки свіжості та сучасного стилю, компанія «House Décor» представляє до Вашої уваги нову колекцію шпалер «Andante Pria Marburg» , які додадуть домашній атмосфері неповторності та унікальності. Як стверджують фахівці, за допомогою даного оздоблювального матеріалу Ваше приміщення отримає доповнення непересічності та досконалості, що диктуються сучасними тенденціями моди.

Напевно, можна вважати, що шпалери "Marburg Andante Pria" - це приклад сучасної загадки, індивідуальні рішення якої виникають у голові кожної людини. Справа в тому, що не можна однозначно відповісти на питання, як вдалося дизайнерам так гармонійно поєднувати в рамках однієї колекції класичну лаконічність та сучасну неприборканість граней. Відмінна риса цих шпалер - непередбачувана вишуканість, якою наповнений кожен сантиметр оздоблювального матеріалу.

Різноманітність колекції «ANDANTE PRIA» дозволяє підібрати насичені і яскраві відтінки, що «кричать» і, одночасно, вибрати воістину глибокі класичні кольори. За допомогою цих шпалер стіни Вашого будинку отримають несподівані рішення, а неординарні і неприборкані ідеї зможуть втілитись в інтер'єрі будь-якого приміщення. Колекція представлена ​​різноманітністю принтів, візерунків, геометричних рішень, смуг, а нестандартна текстура дозволяє приховати недоліки стін Вашої оселі – тріщини, нерівності, сколи тощо.

Представлені нами шпалери ANDANTE PRIA частково виконані за технологією гарячого тиснення, що дозволяє рельєфу бути глибоким і чітким, а також робить малюнок на стінах Вашого будинку об'ємним - тривимірним. Використовувати шпалери цієї колекції завдяки чудовим характеристикам експлуатаційних даних Ви можете у вологому приміщенні або в кімнаті з тривалим впливом сонячних променів.

Теги: Marburg

Колекція Andante Pria




Шпалери Andante Pria в інтернет магазині HouseDecor.com.ua



Шпалери Andante Pria в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Шпалери Andante Pria - ідеальне рішення для створення неповторного і затишного інтер'єру. Ви можете придбати шпалери Andante Pria в інтернет магазині HouseDecor.com.ua і насолоджуватись їх красою у своєму будинку чи офісі.

Переваги шпалер Andante Pria:

  • Великий вибір дизайнів та кольорів.
  • Висока якість матеріалу, що забезпечує тривалий термін служби.
  • Легке нанесення та зняття шпалер без залишків клею.
  • Стійкість до вологи та ультрафіолетових променів.
  • Можливість комбінувати різні дизайни для створення унікального образу.
  • Доступна ціна та широкий вибір розмірів.

Не вагайтеся - купуйте шпалери Andante Pria в інтернет магазині HouseDecor.com.ua і створюйте незабутній дизайн вашого простору!


Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Абстракція
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Marburg Andante Pria 52940
270 грн