Шпалери Rasch Miracle 421538

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
В наявності
Код товару: 421538
Виробник: RASCH
Відгуки: 0
Ціна:
473 грн / рул.
Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Miracle
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Рожевий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Шпалери Rasch Miracle 421538: стильна абстракція для вашого інтер'єру

Шукаєте ідеальний спосіб прикрасити ваше житло? Хочете надати приміщенню особливий шарм і стиль? Тоді шпалери Rasch Miracle 421538 - це те, що вам потрібно! Цей унікальний декоративний матеріал не тільки додасть краси вашому інтер'єру, але й створить неповторну атмосферу затишку і комфорту.

Основа шпалер

Розроблені в Німеччині, шпалери Rasch Miracle 421538 виготовляються з винилу на флізеліновій основі. Це робить їх міцними, довговічними і стійкими до зносу. Вони легкі у догляді і зручні у встановленні, що робить їх ідеальним вибором для будь-якого приміщення.

Малюнок і колір

Шпалери Rasch Miracle 421538 мають стильний абстрактний малюнок, який додає інтер'єру оригінальності і сучасності. Красивий рожевий колір створить ніжну і романтичну атмосферу в будь-якому приміщенні. Ви можете використовувати ці шпалери в передпокої, спальні, кабінеті, офісі, кухні, коридорі або в вітальні - вони будуть чудово гармонувати з будь-яким стилем.

Колекція Miracle

Шпалери Rasch Miracle 421538 входять до колекції Miracle - це колекція з широким спектром розмаїтих дизайнів та кольорових рішень. Кожна шпалера у цій колекції є унікальною творчою роботою, яка додасть вашому інтер'єру шарму і неповторного стилю.

Розміри та переваги

Ширина рулону шпалер Rasch Miracle 421538 становить 53 см, а довжина - 10.05 м. Це означає, що вам буде достатньо матеріалу для прикраси великих приміщень. Ви зможете легко і швидко створити бажаний дизайн і перетворити вашу оселю.

Не витрачайте багато часу на пошук ідеальних шпалер - купіть шпалери Rasch Miracle 421538 в інтернет-магазині HouseDecor зараз! Додайте нотку елегантності і стилю до вашого житла та насолоджуйтесь комфортом і гармонією кожен день.

Перейдіть на сайт HouseDecor, щоб придбати ці чудові шпалери вже сьогодні!

Теги: RASCH

Характеристики
Загальне
Колекція
Miracle
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
53 см
Колір
Рожевий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Абстракція
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Rasch Miracle 421538
473 грн