Шпалери Marbugr Karim Rashid Globalove 55010

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 55010
Виробник: Marburg
Відгуки: 0
Ціна:
1 050 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції Karim Rashid Globalove
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Karim Rashid Globalove
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
75 см
Колір
Жовтий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Кохання, як відомо, буває різним: чоловіки до жінки, матері до дитини, до своєї роботи, до мистецтва, творчості тощо. Саме про це говорять на весь світ нові шпалери «Marburg Karim Rashid Globalove» , що уособлюють безмежну любов до творчості та невичерпних дизайнерських рішень всесвітньо відомого автора.

«Кохання – вона у всьому» - каже нам дизайнер, і додає у свій новий витвір плавність абстрактних ліній, переплетення геометричних фігур, фрактали у формі ромбів та трикутників тощо. Шпалери «Karim Rashid Globalove» переповнені різноманітністю текстур, які роблять гармонійно підібрані градієнти ще більш привабливими та чарівними. При першому погляді на ці шпалери навіть може здатися, що саме тут десь, у тому куточку або за цією лінією, причаїлася Вічність, що забирає Вас у роздуми.

Популярна колекція Karim Rashid Globalove представлена ​​широкою палітрою колірних рішень, яка дозволить підібрати шпалери для кожної кімнати. Так, наприклад, для просторої вітальні стильним доповненням стануть шпалери яскравих та світлих відтінків, що впускають у Ваш будинок ще більше світла та світлих емоцій. Підібрати з колекції Ви зможете шпалери і для ділових кабінетів, які додаватиму приміщенню обдуманості рішень та твердості помислів.

Шпалери «Marburg Karim Rashid Globalove» – це приклад того, як рамки суворого та класичного стилю можуть бути розсунуті на користь сучасних та інноваційних ідей, переповнених абстракціями, незвичайними елементами та візитами, що надихають. Хороші технічні дані матеріалу дозволяють використовувати його в приміщеннях з підвищеною вологістю, стійкими сонячними променями та з високим рівнем забруднення.

Теги: Marburg

Колекція Karim Rashid Globalove





Шпалери Karim Rashid Globalove в інтернет магазині HouseDecor.com.ua


Шпалери Karim Rashid Globalove в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Купити шпалери Karim Rashid Globalove українською мовою

Ви шукаєте стильні та сучасні шпалери для вашого домu? HouseDecor.com.ua пропонує шпалери Karim Rashid Globalove – виріб від світово відомого дизайнера Карима Рашіда. Вони стануть чудовим доповненням до вашого інтер'єру та нададуть йому неповторного шарму та елегантності.

Завдяки своїй унікальності та оригінальному дизайну, шпалери Karim Rashid Globalove створять атмосферу комфорту та гармонії у будь-якому приміщенні. Вони виготовлені з високоякісних матеріалів, що забезпечує їх тривалий термін служби та стійкість до ультрафіолетового випромінювання.

Переваги та особливості Karim Rashid Globalove:

  • Унікальний дизайн, розроблений Каримом Рашідом
  • Використання високоякісних матеріалів
  • Стійкість до ультрафіолетового випромінювання
  • Легке нанесення на стіни
  • Можливість миття та очищення шпалер
  • Доступність різних кольорових схем та малюнків

Замовляйте шпалери Karim Rashid Globalove прямо зараз в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua та створюйте неповторний дизайн вашого приміщення. Завдяки ним ваш будинок чи офіс стануть ще більш затишними та оригінальними!


Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
75 см
Колір
Жовтий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Абстракція
Спосіб догляду
Суха чистка
Властивості
Пожежобезпечні / Зносостійкі
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Marbugr Karim Rashid Globalove 55010
1 050 грн