Шпалери Marburg Mercedes 80446

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 80446
Виробник: Marburg
Відгуки: 0
Ціна:
865 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції Mercedes
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Mercedes
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
106 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Основною відмінністю, якою володіють шпалери "Marburg Mercedes" , є можливість вибору оздоблювального матеріалу різного розміру. Так, наприклад, якщо Ви хочете максимально скоротити час на обклеювання стін Вашого приміщення, Інтернет-каталог «House Décor» рекомендує придбати шпалери цієї колекції, що мають подвійну ширину полотна.

Запропонована нами колекція шпалер «Mercedes» відрізняється стриманістю та спокоєм дизайнерського стилю, що дозволяє шпалерам ставати чудовим рішенням для будь-якого інтер'єру сучасного будинку – від класики до арт-модерну. Розробляючи цю колекцію, дизайнери виробника постаралися зважати на всі побажання мешканців великих мегаполісів. В результаті цього, з появою цього оздоблювального матеріалу на стінах Вашої квартири, в ній запанує комфорт і затишок, які так необхідні кожному з нас, коли ми після метушливого робочого дня повертаємося до рідного дому.

Шпалери «Marburg MERCEDES» купити які Ви зможете у нашому Інтернет-каталозі, характеризуються геометричною правильністю ліній, виваженістю візерунків та спокоєм тонів. Завдяки цьому, в інтер'єрі, прикрашеному цими шпалерами, народжується умиротворення та насолода життям. Пастельні тони, що переважають у колекції, та її ненав'язливі візерунки дозволять використовувати шпалери в будь-якому приміщенні, будь-яку передпокій, спальню або навіть робочий кабінет.

Практичність використання «Mercedes Marburg» , а також чудові експлуатаційні характеристики якісного оздоблювального матеріалу дозволяють шпалерам займати вищі позиції в рейтингу найпопулярніших серед покупців товарів.

Теги: Marburg

Колекція Mercedes






Купити шпалери Mercedes в інтернет магазині HouseDecor.com.ua


Купити шпалери Mercedes в інтернет магазині HouseDecor.com.ua

Переваги шпалер Mercedes

  • Висока якість матеріалу та друку;
  • Ексклюзивний дизайн, що підкреслить статус вашого приміщення;
  • Можливість вибору з багатьох варіантів кольору і малюнка;
  • Легка установка та догляд;
  • Витривала та довговічна шпалера.

Особливості шпалер Mercedes

Шпалери Mercedes - це втілення елегантності та стилю. Вони створені, щоб підкреслити вашу особистість і додати шарму вашому інтер'єру. Завдяки ексклюзивному дизайну та високій якості матеріалу, шпалери Mercedes є вибором, на який варто звернути увагу.

Шпалери Mercedes мають бездоганний друк, який робить кожен малюнок живим та реалістичним. Ви можете обрати шпалери з різними кольоровими варіантами та малюнками, що дозволяє підібрати їх до будь-якого інтер'єру. Вона стане основою для створення неповторної атмосфери та вразить гостей вашого будинку.

Встановлення шпалер Mercedes - легка задача. Вони не потребують особливих навичок або спеціальних інструментів. Ще одна перевага - легка чистка та догляд за шпалерами. Вони витривалі та мають довгий термін служби, що гарантує вам комфорт та задоволення від них протягом багатьох років.

Придбати шпалери Mercedes в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua

Ви можете придбати шпалери Mercedes в інтернет-магазині HouseDecor.com.ua. Наш магазин пропонує великий вибір шпалер різних кольорів та малюнків. Ви зможете обрати той, який найкраще пасує до вашого інтер'єру та стилістичних уподобань.

Замовлення шпалер у нашому магазині - це просто. Достатньо зробити вибір, заповнити форму замовлення, і наші менеджери зв'яжуться з вами для підтвердження деталей. Ми пропонуємо швидку доставку по всій Україні, щоб ви могли отримати свої нові шпалери якомога швидше.


Характеристики
Загальне
Колекція
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
106 см
Колір
Бежевий
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Малюнок
Однотонні
Фактура
Рельефная
Спосіб догляду
Миються
Властивості
Пожежобезпечні / Зносостійкі
Призначення
В передпокій / В спальню / В кабінет / Для офісу / В кухню / В коридор / В вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Шпалери Marburg Mercedes 80446
865 грн