Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Diamond Dust 2016 450675

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Колекція
Рекомендуємо
Під замовлення
Код товару: 450675
Виробник: RASCH
Відгуки: 0
Ціна:
671 грн / рул.

Доставка протягом 30 днів за передплатою!

Купити в 1 клік:
Схожі товари колекції
Характеристики: (Дивитись усі)
Колекція
Diamond Dust 2016
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
106 см
Колір
Блакитний
Основа
Вініл на флізеліні
Опис

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Diamond Dust 2016 450675

Ви шукаєте чудовий спосіб оновити свій домашній інтер'єр? Купити шпалери може бути відмінним рішенням для створення прекрасного і атмосферного простору. Саме такими є Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Diamond Dust 2016 450675.

Ця колекція шпалер розроблена в Німеччині, з метою задовольнити найвищі стандарти якості та дизайну. Основа виготовлена з високоякісного флізелю, а верхнє покриття - з морозостійкого вінілу. Таке поєднання матеріалів надає шпалерам велику мiцнiсть та зносостiйкiсть.

Одна з особливостей цих шпалер - однотонний малюнок. Такий дизайн дозволяє легко поєднувати їх з різними стилями інтер'єру. Також, блакитний колір шпалер надає приміщенню свіжості та гармонійної атмосфери.

Велика перевага цих шпалер - їхнє розмаїття призначень. Вони підходять як для передпокою, спальні, кабінету чи офісу, так і для кухні, коридору чи вітальні. Незалежно від того, яке приміщення ви хочете оновити, ці шпалери будуть виглядати прекрасно.

Колекція Diamond Dust 2016 включає рулон шпалер довжиною 10.05 метра та шириною 106 сантиметрів. Це дозволяє легко оздобити стандартне приміщення без великого зусилля.

Особливостями цих шпалер є: пожежобезпечність, зносостiйкiсть, вологостiйкiсть та можливість миття. Вони відповідають найвищим стандартам безпеки і дозволяють легко доглядати за ними. Ви можете бути впевнені, що ваші шпалери будуть тривати довгий час і залишатися в ідеальному стані.

Також, ще одна велика перевага цих шпалер - їхня походження. Бренд Rasch зареєстрований в Німеччині, що гарантує його високу якість і надійність. Купуючи Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Diamond Dust 2016 450675, ви отримуєте продукт, який створений з увагою до деталей та задовольняє всі ваші потреби у створенні красивого і затишного простору.

Не витрачайте час на довгошукання - купуйте шпалери Rasch Diamond Dust 2016 450675 на сайтi HouseDecor. У нашому інтернет-магазині ви зможете зручно оформити замовлення та отримати високоякісний товар за доступною ціною. Покажіть свій стиль та особистість, оновіть своє життя з допомогою шпалер на флізеліновій основі Rasch Diamond Dust 2016 450675!

Теги: RASCH

Характеристики
Загальне
Колекція
Diamond Dust 2016
Довжина рулону
10.05 м
Ширина рулону
106 см
Колір
Блакитний
Основа
Вініл на флізеліні
Країна
Німеччина
Країна реєстрації бренду
Німеччина
Малюнок
Однотонні
Спосіб догляду
Миються
Властивості
Пожежобезпечні / Зносостійкі / Вологостійкі / Миючі
Призначення
У передпокій / У спальню / До кабінету / Для офісу / У кухню / У коридор / У вітальню
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Вінілові шпалери на флізеліновій основі Rasch Diamond Dust 2016 450675
671 грн